Letter Repeating Series Questions for IBPS, SSC, RBI and Other Exams

Letter Repeating Series Questions(Q1 to Q20):
Q1. Select the combination of letters that when sequentially placed in the gaps of the given letter series will complete the series.[Important Letter Series Question for SSC MTS]
abc_aab_ba_bc_aabc_a
Options-
1. bacbb
2. bcabb
3. cbabb
4. bbacb




Q2. Select the combination of letters that when sequentially placed in the gaps of the given letter series will complete the series. [Important Letter Series Question for SSC CGL]
tpr_stp_qs_prq_tprq_
Options-
1. qrtss
2. qrtrs
3. qqtss
4. qttss
Q3. Select the combination of letters that when sequentially placed in the gaps of the given letter series will complete the series. [Important Letter Series Question for SSC CPO]
b_cedbfce_b_c_dbf_ed
Options-
1. fdeec
2. cdfec
3. fbcec
4. fdfec
Q4. Select the combination of letters that when sequentially placed in the gaps of the given letter series will complete the series. [Important Letter Series Question for SSC CHSL]
l_o_slmon_lm_ns_mons
Options-
1. mnslo
2. mnsol
3. nmsol
4. mnssl
Q5. Select the combination of letters that when sequentially placed in the gaps of the given letter series will complete the series. [Important Letter Series Question for IBPS PO Mains]
xy_uwxyvu_x_v_wxyvu_
Options-
1. vwyuw
2. wvyuw
3. vwuyw
4. vwuww
Q6. Select the combination of letters that when sequentially placed in the gaps of the given letter series will complete the series. [Important Letter Series Question for RBI Grade B Prelims]
j_nl_j_nlmjk_lm_knlm
Options-
1. kmkjn
2. mkknj
3. kmknj
4. kmkjn
Q7. Select the combination of letters that when sequentially placed in the gaps of the given letter series will complete the series. [Important Letter Series Question for IBPS Clerk Prelims]
aa_ _bbaaa_ _b_ _abbbaaab_b
Options-
1. abbbbab
2. ababaab
3. babbaab
4. abbbaab
Q8. Select the combination of letters that when sequentially placed in the gaps of the given letter series will complete the series. [Important Letter Series Question for IBPS Clerk Mains]
ddc_adddc_ _dd_cbaddd_ _ad
Options-
1. bbdacb
2. bbabcd
3. bbadcb
4. bdabcb
Q9. Select the combination of letters that when sequentially placed in the gaps of the given letter series will complete the series. [Important Letter Series Question for IBPS RRB]
oo_mnnoom_ _no_mmnnoomm_ _
Options-
1. mmnonn
2. mnmonn
3. mmnnon
4. monmnn
Q10. Select the combination of letters that when sequentially placed in the gaps of the given letter series will complete the series. [Important Letter Series Question for RBI Grade B Mains]
u_ _vwsuu_ _wsuuuv_suu_vws
Options-
1. uwuvwu
2. uuuvwu
3. uuvwwu
4. uuuvuw
Q11. Select the combination of letters that when sequentially placed in the gaps of the given letter series will complete the series. [Important Letter Series Question for CGL]
ago_aga_ _gagagog_ _ago_ag
Options-
1. ggogag
2. gggaog
3. oggagg
4. ggoagg
Q12. Select the combination of letters that when sequentially placed in the gaps of the given letter series will complete the series. [Important Letter Series Question for MTS]
stso_ _st_ _oss_sooss_ _ _os
Options-
1. osstotso
2. ossttoso
3. ososttso
4. ossottso
Q13. Select the combination of letters that when sequentially placed in the gaps of the given letter series will complete the series. [Important Letter Series Question for CPO]
b_ca_cbbca_cbbcab_bbcabc
Options-
1. bbbcc
2. ccbcc
3. bbcbc
4. bcbcc
Q14. Select the combination of letters that when sequentially placed in the gaps of the given letter series will complete the series. [Important Letter Series Question for CHSL]
gif_ _gggiffy_gg_ _fygggiff_gg
Options-
1. fgyify
2. fygify
3. fyigfy
4. fygyif
Q15. Select the combination of letters that when sequentially placed in the gaps of the given letter series will complete the series. [Important Letter Series Question for IBPS PO Prelims]
oc_cg_bocc_ _bbocccgb_oc_cgbb
Options-
1. ccbgbc
2. cbccbg
3. cbcgbc
4. cbgcbc
Q16. Select the combination of letters that when sequentially placed in the gaps of the given letter series will complete the series. [Important Letter Series Question for UPSC CSE Prelims]
goo_ _e_ _oglegoo_le_oogle
Options-
1. glgggo
2. glggog
3. gglogg
4. glgogg
Q17. Select the combination of letters that when sequentially placed in the gaps of the given letter series will complete the series. [Important Letter Series Question for CSAT]
po_iokpok_ok_okiokpoki_ _
Options-
1. pikok
2. kipok
3. kipko
4. kiopk
Q18. Select the combination of letters that when sequentially placed in the gaps of the given letter series will complete the series. [Important Letter Series Question for IAS Prelims]
aa_abcaaaaab_ a _aaabcaaaaa_caa_aabcaaa_ab_aaaa_bcaaaaab_ _
Options-
1. acabacaaca
2. aabbaacaca
3. acabaacaca
4. acabbbcaca



Q19. Select the combination of letters that when sequentially placed in the gaps of the given letter series will complete the series. [Important Letter Series Question for SBI PO]
g_bfa_hb_ag_bfaghbf_
Options-
1. hghfa
2. ghfha
3. hgfha
4. hgfah
Q20. Select the combination of letters that when sequentially placed in the gaps of the given letter series will complete the series. [Important Letter Series Question for SBI Clerk]
nom_n_ommnn_mm_no_mn
Options-
1. onmnm
2. mnomn
3. monnm
4. mnonm
Letter Repeating Series Questions with Answers(Q1 to Q20):
Q1. Select the combination of letters that when sequentially placed in the gaps of the given letter series will complete the series.[Important Letter Series Question for SBI PO Prelims]
abc_aab_ba_bc_aabc_a
Options-
1. bacbb
2. bcabb
3. cbabb
4. bbacb
Answer-2
Soltion-
Complete series is-
abcba / abcba / abcba / abcba
Q2. Select the combination of letters that when sequentially placed in the gaps of the given letter series will complete the series. [Important Letter Series Question for SBI PO Mains]
tpr_stp_qs_prq_tprq_
Options-
1. qrtss
2. qrtrs
3. qqtss
4. qttss
Answer-1
Soltion-
Complete series is-
tprqs / tprqs / tprqs / tprqs
Q3. Select the combination of letters that when sequentially placed in the gaps of the given letter series will complete the series. [Important Letter Series Question for SBI Clerk Prelims]
b_cedbfce_b_c_dbf_ed
Options-
1. fdeec
2. cdfec
3. fbcec
4. fdfec
Answer-4
Soltion-
Complete series is-
bfced / bfced / bfced / bfced
Q4. Select the combination of letters that when sequentially placed in the gaps of the given letter series will complete the series. [Important Letter Series Question for SBI Clerk Mains]
l_o_slmon_lm_ns_mons
Options-
1. mnslo
2. mnsol
3. nmsol
4. mnssl
Answer-2
Soltion-
Complete series is-
lmons / lmons / lmons / lmons
Q5. Select the combination of letters that when sequentially placed in the gaps of the given letter series will complete the series. [Important Letter Series Question for SBI SO]
xy_uwxyvu_x_v_wxyvu_
Options-
1. vwyuw
2. wvyuw
3. vwuyw
4. vwuww
Answer-1
Soltion-
Complete series is-
xyvuw / xyvuw / xyvuw / xyvuw
Q6. Select the combination of letters that when sequentially placed in the gaps of the given letter series will complete the series. [Important Letter Series Question for IBPS SO]
j_nl_j_nlmjk_lm_knlm
Options-
1. kmkjn
2. mkknj
3. kmknj
4. kmkjn
Answer-3
Soltion-
Complete series is-
jknlm / jknlm / jknlm / jknlm
Q7. Select the combination of letters that when sequentially placed in the gaps of the given letter series will complete the series. [Important Letter Series Question for IBPS SO Prelims]
aa_ _bbaaa_ _b_ _abbbaaab_b
Options-
1. abbbbab
2. ababaab
3. babbaab
4. abbbaab
Answer-4
Soltion-
Complete series is-
aaabbb / aaabbb / aaabbb / aaabbb
Q8. Select the combination of letters that when sequentially placed in the gaps of the given letter series will complete the series. [Important Letter Series Question for IBPS RRB Clerk Mains]
ddc_adddc_ _dd_cbaddd_ _ad
Options-
1. bbdacb
2. bbabcd
3. bbadcb
4. bdabcb
Answer-3
Soltion-
Complete series is-
ddcbad / ddcbad / ddcbad / ddcbad
Q9. Select the combination of letters that when sequentially placed in the gaps of the given letter series will complete the series. [Important Letter Series Question for IBPS RRB Clerk Prelims]
oo_mnnoom_ _no_mmnnoomm_ _
Options-
1. mmnonn
2. mnmonn
3. mmnnon
4. monmnn
Answer-1
Soltion-
Complete series is-
oommnn / oommnn / oommnn / oommnn
Q10. Select the combination of letters that when sequentially placed in the gaps of the given letter series will complete the series. [Important Letter Series Question for RBI Grade B]
u_ _vwsuu_ _wsuuuv_suu_vws
Options-
1. uwuvwu
2. uuuvwu
3. uuvwwu
4. uuuvuw
Answer-2
Soltion-
Complete series is-
uuuvws / uuuvws / uuuvws / uuuvws
Q11. Select the combination of letters that when sequentially placed in the gaps of the given letter series will complete the series. [Important Letter Series Question for IBPS RRB PO]
ago_aga_ _gagagog_ _ago_ag
Options-
1. ggogag
2. gggaog
3. oggagg
4. ggoagg
Answer-4
Soltion-
Complete series is-
agogag / agogag / agogag / agogag
Q12. Select the combination of letters that when sequentially placed in the gaps of the given letter series will complete the series. [Important Letter Series Question for IBPS RRB PO Prelims]
stso_ _st_ _oss_sooss_ _ _os
Options-
1. osstotso
2. ossttoso
3. ososttso
4. ossottso
Answer-4
Soltion-
Complete series is-
stsoos / stsoos / stsoos / stsoos
Q13. Select the combination of letters that when sequentially placed in the gaps of the given letter series will complete the series. [Important Letter Series Question for IBPS RRB PO Mains]
b_ca_cbbca_cbbcab_bbcabc
Options-
1. bbbcc
2. ccbcc
3. bbcbc
4. bcbcc
Answer-1
Soltion-
Complete series is-
bbcabc / bbcabc / bbcabc / bbcabc
Q14. Select the combination of letters that when sequentially placed in the gaps of the given letter series will complete the series. [Important Letter Series Question for SSC CGL Tier-1]
gif_ _gggiffy_gg_ _fygggiff_gg
Options-
1. fgyify
2. fygify
3. fyigfy
4. fygyif
Answer-2
Soltion-
Complete series is-
giffygg / giffygg / giffygg / giffygg
Q15. Select the combination of letters that when sequentially placed in the gaps of the given letter series will complete the series. [Important Letter Series Question for SSC MTS Tier-1]
oc_cg_bocc_ _bbocccgb_oc_cgbb
Options-
1. ccbgbc
2. cbccbg
3. cbcgbc
4. cbgcbc
Answer-3
Soltion-
Complete series is-
occcgbb / occcgbb / occcgbb / occcgbb



Q16. Select the combination of letters that when sequentially placed in the gaps of the given letter series will complete the series. [Important Letter Series Question for IBPS PO]
goo_ _e_ _oglegoo_le_oogle
Options-
1. glgggo
2. glggog
3. gglogg
4. glgogg
Answer-4
Soltion-
Complete series is-
google / google / google / google
Q17. Select the combination of letters that when sequentially placed in the gaps of the given letter series will complete the series. [Important Letter Series Question for IBPS Clerk]
po_iokpok_ok_okiokpoki_ _
Options-
1. pikok
2. kipok
3. kipko
4. kiopk
Answer-2
Soltion-
Complete series is-
pokiok / pokiok / pokiok / pokiok
Q18. Select the combination of letters that when sequentially placed in the gaps of the given letter series will complete the series. [Important Letter Series Question for IAS]
aa_abcaaaaaba _aaabcaaaaa_caa_aabcaaa_ab_aaaa_bcaaaaab_ _
Options-
1. acabacaaca
2. aabbaacaca
3. acabaacaca
4. acabbbcaca
Answer-3
Soltion-
Complete series is-
aaaabca / aaaabca / aaaabca / aaaabca / aaaabca / aaaabca / aaaabca / aaaabca
Q19. Select the combination of letters that when sequentially placed in the gaps of the given letter series will complete the series. [Important Letter Series Question for UPSC]
g_bfa_hb_ag_bfaghbf_
Options-
1. hghfa
2. ghfha
3. hgfha
4. hgfah
Answer-3
Soltion-
Complete series is-
ghbfa / ghbfa / ghbfa / ghbfa
Q20. Select the combination of letters that when sequentially placed in the gaps of the given letter series will complete the series. [Important Letter Series Question for Banking Exams]
nom_n_ommnn_mm_no_mn
Options-
1. onmnm
2. mnomn
3. monnm
4. mnonm
Answer-4
Soltion-
Complete series is-
nommn / nommn / nommn / nommn

No comments