Important Banking Awareness Questions for RBI Assistant Mains and IBPS Clerk Mains Exam 2017

Q1. What does “T” stand for in ATM?
Ans:  Automated Teller Machine

Q2. What does “P” stand for in BBPS?
Ans:  Bharat Bill Payment System

Q3. What does “C” stand for in CAD?
Ans:  Current Account Deficit

Q4. What does “L” stand for in CCL?
Ans:  Cash Credit Limit

Q5. What does “C” stand for in CVV?
Ans:  Card Verification Value

Q6. What does “O” stand for in EPOS?
Ans:  Electronic Point of Sale

Q7. What does “K” stand for in KCC?
Ans:  Kisan Credit Card

Q8. What does “G” stand for in LGD?
Ans:  Loss Given Default

Q9. What does “M” stand for in MICR?
Ans:  Magnetic Ink Character Recognition

Q10. What does “R” stand for in PMR?
Ans:  Prime Lending Rate

0 Comments